UUTISET

Nopean laskuopin mukaan nyt olisi kaikki pronssiset Kalevala Korut lisätty nettikauppaan. Samassa vähän taas säädeltiin tuotelistoja ja nettisivuja muutenkin selkeämmiksi. Kävi siinä selväksi, että meillä on niin paljon sellaisia malleja, joita ei ole vuosiin enää saanut uutena mistään, ettei lähdetty vielä alennuksia niistä antamaan. Seuaavaksi...

Me ollaan Zippoja myyty iän sivuun, mutta koska tekniikka menee tulen tekemisessäkin vaan eteenpäin, niin otettiin myyntiin myös kotimaisen Kaari-merkkiset plasmasytyttimet. Testikäytön perusteella ei moittimista ole. Vehje on sinällään jännä, että se ladataan kuin puhelin, sillä ei polta näppejään eikä se oikein tuulestakaan ole moksiskaan. Pientä...

Tänään saatii sovittua parista uudesta tuotteesta, jolla laajennamme valikoimaamme pian. Kotisivuille tulee myös jäsenalue kanta-asiakkaille, josta pääsee käsiksi uutuuksiin ja erikoistarjouksiin. Näistä enemmän sitten kun tavarat on saapuneet ja jäsenalueet valmiina.

Lisättiin pöytähopeamalleihin Auran ruusu, Sofia, Aino, Kuopion ruusu ja Tapio Wirkkalan suunnittelema Tapio-sarja. Ja kun kerran toimeen ollaan ryhdytty, niin lisättiin myös Kulta Keskuksen kuukausilusikat. Malleja on 12, joka kuukaudelle omansa. Oivallinen lahja pöytähopean ystävälle.

Tässä on nyt pari kolme viikkoa päivitetty kotisivuja uuteen uskoon. Ehti siinä poikkeusolojen aikana olemaan sellainenkin palvelu, että lisättiin tuotteita nettikauppaan asiakkaiden toiveiden mukaan, mutta rajoituksien myötä poistettiin sellainen.