UUTISET

Kello- ja korualan GSW-messut järjestetään pyhänmiestenpäivänä Helsingissä. Lähdemme toistamiseen sinne esittelemään Atlantic-kelloja ja tällä kertaa myös joitakin Omia Koruja.

Verkkokauppa meni lievästi sanottuna vähän sekaisin ja oli sitä enemmän ja vähemmän vajaan viikon ajan. Seurauksena rakennettiin se teknisesti uudestaan vähän fiksummalla tavalla ja käytiin koko valikoima siinä ohimennen läpi. Toivottavasti tuotteet löytyvät nyt paremmin ja loogisemmin :)

Korjaushommia ja tilaustöitä on riittänyt pitkin kesää, mikä tietysti on oikein mukavaa. Saatiin Atlanticin uutuuksia tiskiin ja laajennettua omaa korumallistoakin parilla tuotteella.

Kevään aikana järjestettiin nimikilpailu kahdelle uudelle omalle sarjalle. Ehdotuksia tulikin runsaasti. Raatimme valitsi ehdotusten joukosta sarjoille nimet Kivikausi ja Aikamatka.

Kotisivualustaan oli ilmestynyt uusia ominaisuuksia, jotka otettiin heti käyttöön. Samalla piti sählätä sen verran, että aiemmat uutiset katosi bittiavaruuteen, mutta koska niissä mitään erityistä ei ollut, niin ei jaksettu ruveta niitä varmuuskopioista kaivelemaankaan :)