Yritys

Hannun Kello Oy
Vilppaankatu 2
30100 Forssa

Puh: 03-4220812
info@hannunkello.com

Y-tunnus: 0909927-0

Avoinna:

Maanantai-Perjantai:
9:00-17:00

Lauantai:
9:00-13:00

Sunnuntai:
Suljettu


Hannun Kello 

Seppiä kolmessa polvessa

Tarjoamme kulta- ja kellosepän palvelut vuosien kokemuksella. Valmistamme tilaustöitä, huollamme ja korjaamme kellojen ja korujen lisäksi tarkkuutta vaativia töitä. Pohjimmiltaan kello- ja kultasepät tekevät kaikkea, mitä tehdään metalli- ja konepajoissa, mutta vain paljon pienemmässä mittakaavassa. 

Valmistamme Omat Korut -nimellä kulta- ja hopeakoruja, jotka löydät nettikaupastamme. Tuomme maahan sveitsiläistä keskihintaista ja laadukasta Atlantic-kelloa, jotka niinikään löydät verkkokaupastamme. 

Kivijalkamyymälästämme löydät laadukkaita ja tunnettuja kellomerkkejä sekä satoja kellomalleja. Koruistamme löydät suurimpien kotimaisten koruvalmistajien tuotteita uutuuksista harvinaisuuksiin. 


Maksuehdot

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7

Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

https://www.paytrail.com/kuluttaja/tietoa-maksamisesta

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu: Hannun.kello@gmail.com

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Maksutoimeksiantopalvelua käyttäessäsi sinua sitoo seuraavat ehdot: Maksutoimeksiantopalvelun ehdot.

Tuotteet ja tuotehinnat

Tuotteiden hinnat on esitetty tuote-esittelyjen yhteydessä. Tuotteisiimme sisältyy arvonlisäveroa. Veroerittely näkyy ostoskorissa ja tilausvahvistuksessa.

Ehdot kokonaisuudessaan löydät täältä.

Palautus ja vaihto

14 päivän palautus- ja vaihto-oikeus. Sinetin tai hintalapun poistaminen kumoaa palautus- ja vaihto-oikeuden. Asiakas vastaa palautuksen toimituksesta ja siitä syntyvistä kustannuksista.

Ennen palauttamista ja muissakin ongelmatilanteissa ole yhteydessä meihin: hannun.kello@gmail.com