Hannun Kello 

Seppiä kolmessa polvessa

Nettikaupastamme löydät Omat Korut -mallistomme jalometallikoruja, joita olemme valmistaneet vuodesta 2003 lähtien käsityönä. Täältä löydät myös Atlantic-kelloja. Tuomme tällä hetkellä ainoana yrityksenä Suomessa näitä hintaansa nähden erittäin laadukkaita Sveitsiläisiä merkkikelloja.

Kivijalkamyymälästämme löydät laadukkaita kellomerkkejä, mm. Eterna, Pulsar, Candino, Festina, Seiko, Leijona ja Citizen, unohtamatta trendimerkkejä, kuten Nick Cabana ja Cluse. Myymälässämme on kaiken aikaa satoja kellomalleja.

Koruista myymme suurimpien kotimaisten koruvalmistajien, kuten Kalevala Korun, Saurumin ja Kultakeskuksen tuotteita siinä missä myös pienempien valmistajien tuotteita.

Palveluihimme kuuluu kaikenlaisten kellojen korjaus. Tämän lisäksi kultaseppämme valmistaa monipuolisessa verstaassamme jalometallituotteista asiakkaiden toiveiden mukaisia koruja ja korjaa rikkimenneitä koruja.


Hannun Kello Oy
Vilppaankatu 2
30100 Forssa

Y-tunnus: 0909927-0


Myymälä

Maksuehdot

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, olemme välittäneet maksusi.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu: Hannun.kello@gmail.com

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Maksutoimeksiantopalvelua käyttäessäsi sinua sitoo seuraavat ehdot: Maksutoimeksiantopalvelun ehdot.

Tuotteet ja tuotehinnat

Tuotteiden hinnat on esitetty tuote-esittelyjen yhteydessä. Tuotteisiimme sisältyy arvonlisäveroa. Veroerittely näkyy ostoskorissa ja tilausvahvistuksessa.

Ehdot kokonaisuudessaan löydät täältä.

Outlet

Palautus ja vaihto

14 päivän palautus- ja vaihto-oikeus. Sinetin tai hintalapun poistaminen kumoaa palautus- ja vaihto-oikeuden. Asiakas vastaa palautuksen toimituksesta ja siitä syntyvistä kustannuksista.

Ennen palauttamista ja muissakin ongelmatilanteissa ole yhteydessä meihin: hannun.kello@gmail.com