Yritys:

Hannun Kello Oy
Vilppaankatu 2
30100 Forssa

Y-tunnus: 0909927-0

Puhelin: 03-4220812

Hannun Kello 

Seppiä kolmessa polvessa

Nettikaupastamme löydät Omat Korut -mallistomme jalometallikoruja, joita olemme valmistaneet vuodesta 2003 lähtien käsityönä. Täältä löydät myös Atlantic-kelloja. Tuomme tällä hetkellä ainoana yrityksenä Suomessa näitä hintaansa nähden erittäin laadukkaita Sveitsiläisiä merkkikelloja.

Kivijalkamyymälästämme löydät laadukkaita ja tunnettuja kellomerkkejä sekä satoja kellomalleja. Koruistamme löydät suurimpien kotimaisten koruvalmistajien tuotteita uutuuksista harvinaisuuksiin. 

Hannun Kello tarjoaa laajat kello- ja kultasepänalan palvelut ja lisäksi paljon muuta, johon ammattitaitoa pienten osien, tarkkuuden ja materiaalien käsittelyn osalta voi soveltaa. Valmistamme yksittäiskappaleita ja pieniä sarjoja.

Meillä on vuosien kokemus alalta.

Teemme arvioita tuotteiden laadusta ja arvosta tarvittaessa dokumentoituna mm. vakuutuksia varten. Meiltä kannattaa kysyä pikku vinkkejä siinä missä laajempaakin konsultaatiota.

Myymälä

Maksuehdot

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, olemme välittäneet maksusi.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu: Hannun.kello@gmail.com

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Maksutoimeksiantopalvelua käyttäessäsi sinua sitoo seuraavat ehdot: Maksutoimeksiantopalvelun ehdot.

Tuotteet ja tuotehinnat

Tuotteiden hinnat on esitetty tuote-esittelyjen yhteydessä. Tuotteisiimme sisältyy arvonlisäveroa. Veroerittely näkyy ostoskorissa ja tilausvahvistuksessa.

Ehdot kokonaisuudessaan löydät täältä.

Outlet

Palautus ja vaihto

14 päivän palautus- ja vaihto-oikeus. Sinetin tai hintalapun poistaminen kumoaa palautus- ja vaihto-oikeuden. Asiakas vastaa palautuksen toimituksesta ja siitä syntyvistä kustannuksista.

Ennen palauttamista ja muissakin ongelmatilanteissa ole yhteydessä meihin: hannun.kello@gmail.com