Eko830

Ekokorut 830 on suunniteltu niin, että ne voidaan valmistaa käyttämällä mahdollisimman vähän kemikaaleja ja energiaa. Oleellisesti kestävyyttä lisäävät juotokset on tehty vähäenergisellä PUK-tarkkuushitsillä ja materiaalina käytetään 830/999 -pitoista hopeaa tavallisesti käytetyn 925/999 Sterlinghopean sijaan. 830-hopeaa käytetään suuremmissa hopeaesineissä, kuten pöytähopeissa ja kynttilänjaloissa, mutta se soveltuu yhtälailla käytettäväksi myös koruissa.

Alemman pitoisuuden ansiosta voidaan käyttää "romuhopeaa" puhdistamatta sitä ensin hienohopeaksi, joka on seostettava esineihin paremmin soveltuvaksi lejeeringiksi. Näin vältytään voimakkaiden kemikaalien ja energiaa paljon kuluttavien työvaiheiden käyttämiseltä.

Lue lisää vastuullisuudestamme

Kaikki tuotteemme ovat vastuullisesti valmistettu, mutta Ekokorut tarjoavat mahdollisuuden kehittää kestävämpiä valmistustapoja edelleen myös sellaisiin tuotteisiin, jotka ainakin vielä toistaiseksi vaativat enemmän energiaa vaativia työstötapoja ja voimakkaiden kemikaalien käyttämistä. Ostamalla Ekokorun, edistät samalla kestävämpien työmenetelmien kehitystä.