Tuotteet

Atlantic on jo 130-vuotias kelloja valmistava sveitsiläinen perheyritys, joka Suomen maahantuoja olemme. Välitämme Atlanticit niin yksityishenkilöille kuin alan yrityksillekin. Myymme uudet Atlanticit yksinoikeudella Suomen alueella.


Omat korut on oma tuotemerkkimme, jota valmistamme omassa pajassa Forssan sydämessä kullasta ja hopeasta. Mallistoon lukeutuu useita sarjoja ja erilaisia koruja erillaisiin tilanteisiin. Meille käsityö on tärkeää ja niinpä myös omien korujen valmistuksessa on käytetty poikkeuksellisen paljon perinteisiä työmenetelmiä.


Kelloseppämme Hannulla on melkein 40 vuoden työkokemus kellojen korjaamisesta. Hän on töiden ohella kunnostanut vanhoja arvokelloja tai muuten vaan poikkeuksellisen hyviä kellomalleja uuden veroiseen kuntoon. Vaikka johonkin kelloon on jätetty hieman ajan patinaa muistuttamaan ajasta, jota kello on näyttänyt, on jokaisen kellon sisäkalut kunnostettu täydellisesti alkuperäiseen kuntoonsa.


Meillä on ehkä laajin valikoima kotimaista pöytähopeaa useilta eri valmistajilta. Joukkoon mahtuu ihan uusinta uutta siinä missä jo kauan sitten lopettaneiden valmistajien malleja, joita ei ole vuosiin valmistettu. Mikäli verkkokaupasta et jotain tiettyä hakemaasi löydä, ota yhteyttä ja kysy sitä meiltä. Voi nimittäin olla, että varastosta löytyy jotain, mitä ei verkkokauppaan ole lisätty.


Kultaseppämme Manu on myös ahkera kirjoittaja. Blogien ja mielipiteiden lisäksi hän on julkaissut mielikuvitusrikkaita scifikirjoja. Niinikään Hannu on kirjoittanut historiikin Hannun Kellon ympäriltä.


Kaikki verkkokaupan tuotteet

Kokoelmat