Qwarru: Abyssus I

Tarjous

Avaruus on täynnä sivilisaatioita. Toiset käyvät kauppaa, toiset tahtovat valloittaa kaiken eteen tulevan. Suurin osa yrittää vain selvitä ja jatkaa tavallisia arkisia toimiaan.

Rauhaa valvoo Tunnustettujen rotujen muodostama Kilta. Toisenlaista Tasapainoa pitää yliluonnollinen Hallitsija, joka pitää maailmankaikkeutta kasassa omin avoituksellisin keinoin. Hallitsija valitaan loppuelämäkseen Yksilöiden joukosta - henkilöiden, jotka pystyvät käyttämään Tasapainoa tahtomallaan tavalla rakentaen ja tuhoten mielikuvituksensa voimin.

Tämä järjestelmä on toiminut miljoonia vuosia. Ajan saatossa se on pöhöttynyt ja muuttunut entistä poliittisemmaksi alkuperäisestä muodostaan. Kun Hallitsija tällä kertaa oli tarkoitus vaihtaa tämän menehtyessä, kaikki ei ollutkaan aivan kuten yleensä: Hallitsija paljasti salaisuuden, joka muutti kaiken.

Muinainen vihollinen punoi juoniaan ja pyörät olivat jo liikkeessä. Kenenkään tietämättä oli laadittu suunnitelma ja petos. Koko galaksin rauha oli uhattu, ja Tasapaino horjui.

Roverilainen K'ganges sai tietää Hallitsijan salaisuuden ja hän otti tehtäväkseen saattaa asiat oikeille raiteilleen tavanomaiseen tapaansa tavalla tai toisella, mutta väkisin. Tehtävä osoittautu haasteellisemmaksi, kuin hän oli osannut kuvitellakaan.

Qwarru: Abyssus on seikkailu, jossa voimakkaiden hahmojen intressit kolisevat yhteen, jossa juonitellaan, taistellaan ja pyritään määränpäähän keinoja kaihtamatta. Se on myös ovi Qwarru-universumin valtavaan maailmaan.

Pehmeäkantinen, 379 sivua.

ISBN: 978-952-67834-3-7

15.00 € 25.00 €
Please select variants first