Hagerty Silver Clean

Silver Cleanillä puhdistat helposti ja nopeasti hopeiset ja hopeoidut korusi  hohtavan puhtaiksi ja kiiltäviksi. Laita korusi pieneen koriin, joka on puhdistusnesteen mukana ja upota se nesteeseen noin 10 sekunnin ajaksi. Huuhdo hyvin kylmällä vedellä ja pese varmuudeksi vielä fairilla kuivaa pehmeällä liinalla. Tarvittaessa toista käsittely. Korut säilyvät kiiltävinä kauemmin, jos ne lopuksi kiillotetaan hopeanpuhdistusliinalla. Silver Cleanillä ei saa puhdistaa muita metalleja eikä sellaisia hopeakoruja, joissa on patinoitu kuviointi. Sitä ei myöskään saa käyttää helmien, korallien, turkoosien, meripihkan tai opaalien puhdistamiseen. Neste 150 ml.    

9.00 €

Seppiä kolmessa polvessa

Kirja kertoo Hannun Kellon perusjuurista ja historiasta - Seppiä kolmessa polvessa. Melkein neljässäkin, sillä Vesa ja Toivo Mäkinen saivat alkuoppinsa kellosepän ammattiin paljon vanhemmalta serkultaan. Paavo Aaltonen muutti liikkeensä sodan ajaksi Lauttakylään Turusta, pommituksilta turvaan. Sinne Lauttakylän liikkeeseen pääsi isäni Vesa oppipojaksi.  Ja siitä se tarina alkoi. ISBN: 978-952-67834-6-8

25.00 €

  Koronan aiheuttamat poikkeusolot jatkuvat ehkä vielä kauankin. Myymälämme on auki ja korjaus- sekä valmistuspalvelumme normaalisti. Myymälässä on turvallista asioida. 

  POIKKEUSOLOT- painikkeen takana on tuotteita, joita emme normaalisti verkkokauppaamme lisää, mutta joita nyt on lisätty asiakkaiden toiveesta. Ohessa myös painike, jonka takaa aukeavalla lomakkeella voit pyytää tuotteita verkkokauppaan.

  Tuotteemme ja palvelumme


  Sveitsiläinen Atlantic on yli 130 vuotta vanha perheyritys. Myymme uudet Atlantic-kellot yksinoikeudella Suomessa ja olemme myös Suomen maahantuoja. Välitämme kellot myös jälleenmyyjille.

  Omat korut on oma mallistomme, jota on saatavilla vain tästä verkkokaupasta ja myymälästämme.

  Ajankohtaista