Hannun Kello palvelee monella tavalla!

Kelloseppä

Hannun Kello huoltaa kellot neljän kymmenen vuoden ammattitaidolla. Kelloseppämme Hannu on pitkän linjan, koulut käynyt ammattilainen, joka saa eloa lähes mihin tahansa aikarautaan oli kyse sitten kodinkellosta tai rannekellosta - tai erikoiskellosta. Huollon kustannusarvio on maksuton, mutta se useimmiten edellyttää kellon toimittamista liikkeeseemme.

Kultaseppä

Hannun Kello korjaa ja huoltaa jalometallikorut ammattitaidolla. Kaikki onnistuu kiven istuttamisesta lähtien. Kultaseppämme Manu tekee myös muutostyöt sekä valmistaa korut alusta lähtien. Pajassa onnistuu myös suurempien pöytähopeiden ja tinaesineiden korjaukset ja huolto. 

Muut palvelut

Hannun Kello tekee kaikkia alaan liittyviä töitä sekä tarjoaa myös apua ja konsultaatiota. Tarjolla on paljon korujen ja pöytähopeiden puhdistamiseen tarvittavia välineitä. Teemme myös paitsi silmämääräisiä arvioita että dokumentteja arvosta mm. vakuutuksia varten. 

Jälleenmyyjäksi

Etsimme myös aina sopivia yhteistyökumppaneita jälleenmyymään Atlantic-kelloja sekä Omat Korut-sarjaa. Jos olet kinnostunut, lähetä meille sähköpostia.

Ota yhteyttä!

Mikään asia ei ole liian pieni tai kysymys liian tyhmä, etteikö sen puolesta meitä kannata lähestyä. Ota yhteyttä, missä tahansa asiassa! Hannun.kello@gmail.com