ASIAKASKIRJE 2/21

Voihan nenä!

Ennätettiin jo viritellä niin, että lauantaisin toripäivinä pidettäisi Outletia kunnolla auki, mutta tulikin vain kovemmat rajoitukset voimaan. Vähänpä me siitä oikeastaan lannistuttiin. Sen verta monta juttua on valmistumassa tässä ohessa, että ei tekeminen ainakaan lopu. Pidetään Outlet auki sitten kun aika on sille suotuisampi.

Viimeksi kyseltiin ajatuksianne näistä uusista uutiskirjeistä ja niitä vähän saatiinkin. Palautteen perusteella ei mitään isoa muutosta ole syytä heti tehdä, joten jatketaan tällä. Ajatuksia voi aina lähettää, oikeastaan ihan mistä vain asiasta osoitteeseen info@hannunkello.com

Lähitulevaisuudessa Omat Korut -mallisto saa laajennusta. Kunhan saadaan ensimmäiset kappaleet uutta juttua valmiiksi, järjestämme kilpailun, jossa korusarjalle etsitään nimeä. Muutenkin ollaan hankittu uusia koneita, joilla tehdään uudenlaisia juttuja. 3D-tulostimen sielunelämää ja mallien tekemiseen ollaan parhaillaan tutustumassa. Lisäksi tulossa on laserkaiverrin, jonka mahdollisuuksia esitellään paremmin, kun päästään sitä räpläämään.

Olkaa siis kuulolla :)


Poimintoja uusista tuotteista:

Edulliset hopeakorut

Outletin puolelta ollaan lisätty verkkokauppaan todella edullisia hopeakoruja, joilla voit korostaa tyyliäsi ja erottua massasta. Eikä se ole edes kallista. Kaikki korut on 925 - eli Sterlinghopeaa. Laadukasta työtä, eikä mitään rihkamaa. 

Horoskooppikoruja 

Yhteen aikaan tykättiin kovasti horoskooppiriipuksista. Nyttemmin niitä ei tahdo enää löytyä mistään - paitsi meiltä tietysti löytyy. Pistettiin loput horoskooppimerkit verkkokauppaan. Nämä eivät vielä ole kaikkien näkyvillä, mutta piakkoin on. Kannattaa toimia ripeästi, jos omasi haluat :)

Muokkaus: Horoskooppikorut löytyvät nykyään muiden korujen joukosta.