ASIAKASKIRJE 1/21

Tässä vuoden 2021 ensimmäinen ja tyyliltäänkin uusi uutiskirje. Tästä eteenpäin kirjeet tulee näin linkkinä sähköpostilistan kautta, jolloin listalle kuuluvat pääsevät tutustumaan sisältöön ennen kun se muutaman päivän viiveellä tulee koko internettikansan näkyville. 

Meitä kiinnostaa hirveästi Teidän mielipiteet ja ajatukset mitä näissä asiakaskirjeissä voisi olla sisällön, tuotteiden ja kaiken suhteen. Ihan kaikki palaute ja ajatukset on tervetulleita. Niiden pohjalta on mukava kehitellä ja koittaa uusia juttuja, ja koska ollaan pieni liike täynnä pellepelottomia, niin voidaankin toteuttaa kaikenlaisia ideoita ainakin koemielessä helposti.

Anna siis palaa sähköpostia tänne, jos siltä tuntuu: info@hannunkello.com

Niin, ja jos et halua että lähetetään sinulle sähköpostilla näitä uutisia ja linkkejä, niin sähköpostin mukana tulee ohjeet, joilla listalta pääsee eroamaan todella yksinkertaisesti. Voit toki siitäkin kertoa meille edellä olevaan sähköpostiosoitteeseen, niin hoidetaan homma puolestasi. 


Eichmüller -rannekellot

Saksalainen Eichmüller on sellainen edullinen merkki. Joskus vuosia sitten otettiin näitä muutama myyntiin ihan kokeilumielessä ja osoittautuikin, että nämähän on ihan hyviä käyttökelloja. Aina pidetään kirjaa kuinka paljon mitäkin merkkiä tulee takuuhuoltoihin ja yllättäen huomattiin, että Eichmüllereitä tulee todella vähän takaisin. Pelkästään edullisesta hinnasta se ei johdu, sillä näihin kyllä vaihdellaan paristoja ihan siinä missä muihinkin.  

Tässä pikkuhiljaa on laajennettu Eichmüllerin valikoimaa ja tuumattiin, että pistetään nekin nyt sitten nettiin. Vuoden takuu tulee joka kelloon.

Muumi -tuotteet

Kerättiin kaikki myymälässä olevat Muumi-tuotteet yhteen läjään ja pistettiin ne myös verkkokauppaan saataville. Mukana on uudenpaa ja vanhempaa tuotetta. Suurinta osaa on vain yksi kappale, eikä ainakaan kaikkia tilata lisää - sikäli, että kaikkia edes saisi enää valmistajalta. 

Jos Muumia mielit, niin nyt on hyvä aika sellaista hankkia :)